Nieuwe collega

Nieuwe medewerker Yannic Wijnen in dienst sinds 1 januari: Hieronder stelt hij zich aan u voor:

“Mijn naam is Yannic Wijnen. Ik ben sinds juli 2022 afgestudeerd als fysiotherapeut, ik heb de opleiding gevolgd aan de hogeschool Leiden. In 2017 heb ik de opleiding Sport & Bewegen aan het ROC Mondriaan afgerond waar ik onder andere mijn fitness instructeur en personal trainer diploma’s behaald heb. 

De affiniteit met sport is er bij mij met de paplepel ingegoten. Ik heb mijn gehele jeugd gebasketbald in Berkel en Rodenrijs en op dit moment ga ik graag sportklimmen, hardlopen, en ben ik meerdere malen in de week te vinden in de sportschool. 

Door deze passie voor sport zal het jullie dan ook niet verbazen dat ik erg geïnteresseerd ben in sport gerelateerde klachten en revalidatietraining. Wel heb ik tijdens mijn stages gemerkt dat mijn interesse breder is dan alleen sport gerelateerde klachten en deze praktijk is de perfecte plek om deze interesses verder te ontwikkelen. Zo ben ik op dit moment bezig met een cursus tot musculoskeletale echografist waardoor ik de patiënt nog beter hoop te kunnen gaan helpen. 

Ik merk dat ik veel energie haal uit het helpen van de client en dat ik het leuk vind om gezamenlijk tot een oplossing te komen. Het is elke keer weer een puzzel want ieder mens en iedere klacht is net weer anders. Dit laatste maakt het vak interessant en nooit saai! 

Op dit moment ben ik ook werkzaam als Fysiotherapeut bij SC Feyenoord 1. Hier behandel ik de selectie op de behandelbank en op het veld doormiddel van revalidatietraining. “

Yannic zal 32 uur werkzaam zijn in de praktijk, op dinsdag en vrijdag op locatie Ackerswoude en op woensdag en donderdag op locatie Floralaan.