De Praktijk

Onze praktijk bestaat momenteel uit  tien vaste fysiotherapeuten, die bijna alle erkende specialisaties binnen de fysiotherapie vertegenwoordigen. Een groot deel heeft ook de Mastergraad behaald. De praktijk is aangesloten bij het Keurmerk Fysiotherapie. Deze organisatie behartigt de belangen van de fysiotherapie en staat borg voor kwaliteit, kennis en scholing. Ook de beroepspecialismen, Manuele-, Kinderfysio- en Oedeemtherapie, worden daardoor vertegenwoordigd.

Bij de Stichting Keurmerk Fysiotherapie vindt u ook de klachtencommissie die verantwoordelijk is voor de afhandeling van officiële klachten.

Bekijk het team

Meer informatie

Steeds meer zorgverzekeraars willen van u weten hoe u de fysiotherapeutische behandeling hebt ervaren en wat u vindt van de praktijk waar u bent behandeld, waarvoor u na afloop van de behandelingen een vragenlijst krijgt toegestuurd. Daarnaast willen wij met geanonimiseerde gegevens uit de dossiers de doelmatigheid van de verzamelde behandelingen controleren. Uw fysiotherapeut zal dan ook bij de intake vragen of u hiermee akkoord gaat.