screenshot screenshot screenshot screenshot

 Floralaan 4                         tel. 015- 3807831  2643 HC   Pijnacker            info@defysiotherapeutpz.nl

Het Team

John Engele
Fysiotherapie
Marleen Smeulers
Fysiotherapie, Dry Needling
Wendy Tavenier
Manuele therapie, Dry Needling

Mijn naam is John Engele, werk sinds 2000 in Pijnacker, heb een passie voor bewegen waardoor ik destijds fysio- therapie ben gaan studeren. Naast zelf veel fietsen, lopen, schaatsen en zwemmen, ben ik ook veel bezig met het bewegen van anderen. In mijn werk zoeken naar oplossingen om mensen weer goed te laten bewegen en als (schaats) trainer sporters beter te laten presteren. Maar heel vaak zie ik dat elke revalidatie een vorm van topsport is voor de patient.

Mijn naam is Marleen Smeulers. Ik ben getrouwd en heb drie zonen. In 1985 ben ik afgestudeerd aan de Haagse Academie en sindsdien werkzaam. In 1988 ben ik mijn eigen praktijk gestart, eerst in Den Haag en later, in 2003, in Pijnacker. Het mooie van het vak is dat je altijd bezig bent met mensen en met bewegen. Zelf doe ik aan schaatsen en wielrennen. In mijn vrije tijd reis ik graag en ben ik heel veel buiten in de natuur te vinden.

Mijn naam is Wendy Tavenier. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Sinds 1996 ben ik fysiotherapeut en sinds 2008 Master Manueeltherapeut. In het begin heb ik dit gecombineerd met (top)sport: atletiek. Het leuke aan dit vak vind ik het vinden van de oplossing voor bewegingsproblemen. De uitdaging houd ik door mij regelmatig te scholen. Ik blijf zelf fit met hardlopen, volleybal en golf. Daarnaast ben landelijk actief als bestuurslid in de fysiotherapie.

Andries van Rijnsbergen
Manuele therapie
Christian Ririhena
Manuele therapie, Dry Needling
Natasja de Jong
Fysiotherapie, Oedeemtherapie

Mijn naam is Andries van Rijnsbergen. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Sinds 2000 ben ik fysiotherapeut. Naast het werk in de praktijk ben ik werkzaam als docent binnen de opleiding fysio- therapie van de Hogeschool Rotterdam. De combinatie werken in de praktijk en binnen het onderwijs maakt mijn vak iedere dag weer uitdagend. In mijn vrije tijd doe ik aan wielrennen en golfen.

Mijn naam is Christian Ririhena, ik ben in 2012 in Amsterdam afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2017 als Master Manuele Therapie. Ik heb mij gespecialiseerd in de schouder en heb ook de cursus Dry Needling in 2014 afgerond. Ik heb voor dit vak gekozen vanwege mijn grote affiniteit met sport en de interesse in het bewegen van het menselijk lichaam. Ik haal er veel voldoening uit als men na een behandeling er sterker uitkomt dan voor de blessure. Zelf doe ik aan survival, hardlopen, fitness en voetbal.

Mijn naam is Natasja de Jong. Sinds 2005 ben ik in deze praktijk werkzaam als fysiotherapeut en sinds 2013 gespecialiseerd in lymfedrainage/ oedeemtherapie. Samen met mijn vriend en 2 dochters woon ik met veel plezier in Nootdorp. Het leuke van het vak fysio- therapie vind ik dat je met veel verschillende mensen werkt die allemaal op een andere manier met hun klachten omgaan.

Shaylene Rutten
Fysiotherapie
José Vreugdenhil
Kinderfysiotherapie
Kim Alsemgeest
Fysiotherapie, Kinderfysiotherapie

Mijn naam is Shaylene Rutten, ik ben geboren en getogen in Pijnacker. In 2013 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en sindsdien werk ik hier in de praktijk. In 2016 ben ik gestart met de master voor oncologiefysiotherapie. Wat mijn werk zo leuk maakt is dat het elke keer weer een uitdaging is om samen met iemand tot een oplossing voor een bewegingsprobleem te komen en de cliënt te ondersteunen om zijn of haar doelen te behalen. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden bij mijn paard en loop ik hard.

Mijn naam is José Vreugdenhil. Ik ben getrouwd en heb 5 kinderen. Sinds 1983 ben ik werkzaam als fysio- therapeut . In 1999 heb ik de opleiding kinderfysiotherapie afgerond aan de hogeschool van Rotterdam. Sindsdien werk ik alleen nog maar met kinderen. Het werken met kinderen vind ik boeiend en uitdagend. Bewegings- problemen spelenderwijs oplossen samen met het kind en ouders en het plezier in bewegen stimuleren zijn belangrijke onderdelen in mijn behandeling.

Mijn naam is Kim Alsemgeest. In 2011 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Rotterdam en werk sindsdien hier in de praktijk. Daarnaast heb de opleiding tot kinder- fysiotherapeut gevolgd en deze heb ik afgerond in 2016 met een mastertitel. Sindsdien werk ik met zowel volwassenen als kinderen. Juist deze afwisseling tussen volwassenen en kinderen vind ik heel leuk, omdat je zo met alle aspecten van bewegen in het leven bezig bent. In mijn vrije tijd ben ik meestal bezig met mijn shetlandpony en doe ik aan klassiek ballet.

Wouter Munneke
Fysiotherapie
Anneke Gorter
Receptie

Mijn naam is Wouter Munneke, ik ben in 2016 afgestudeerd als fysiotherapeut. Naast mijn werk volg ik een masteropleiding om onderzoek te doen binnen de fysiotherapie. De nieuwe ontwikkelingen probeer ik weer toe te passen in de praktijk. Iedereen is anders en dat geeft een leuke uitdaging, waarbij ik bewegen belangrijk vind. Dat doe ik zelf graag ook in mijn vrije tijd met fitness, hardlopen en voetbal bij Oliveo. Bij deze club kan je mij ook vinden als verzorger.

Mijn naam is Anneke Gorter, geboren en getogen in Friesland en woon sinds 1993 in Bergschenhoek. Ik ben getrouwd en heb 5 kinderen. Sinds augustus 2011 werk ik bij de fysio- therapeut als receptioniste. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten om te wandelen of te fietsen. En hardlopen doe ik om mijn conditie op peil te houden.